Φίλοι του ΔιΦεΜΜ

Ο Σύλλογος των Φίλων του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου ιδρύθηκε το 2016 με κύριο στόχο να υποστηρίζει την υψηλή ποιότητα του Φεστιβάλ, να προωθεί ένα ευρύ μουσικό πρόγραμμα για παιδιά και νέους και να συμβάλλει στη διεθνή αλληλοκατανόηση μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό. Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Οι φίλοι της μουσικής που θέλουν το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου να παραμείνει ένας σημαντικός μουσικός πολιτιστικός θεσμός και επιθυμούν  να συμβάλουν για να συνεχιστεί το έργο του και τα επόμενα χρόνια με σταθερότητα  και να δώσουν την ευκαιρία  σε όλο και περισσότερους μαθητές και νέους να γνωρίσουν τη μαγεία και τη διαχρονικότητα της κλασικής μουσικής  μπορούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου και/ή να υποστηρίξουν οικονομικά τις δραστηριότητές του. 

Επιπλέον, το να είναι κανείς μέλος έχει πλεονεκτήματα, όπως πρόσκληση στην παρουσίαση του Ετήσιου Προγράμματος, αγορά εισιτηρίων πριν την ημερομηνία έναρξης της προπώλησης και άμεση σχέση με τους καλλιτέχνες.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος: Dr. Henning Stein
Αντιπρόεδρος: Asmik Akopjan
Ταμίας: Nicole Khosravi
Γραμματέας: Dirk Giesen

Αίτηση Εγγραφής
PDF στα Γερμανικά | PDF στα Αγγλικά

Καταστατικό
PDF στα Γερμανικά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας