Φαγκότο

Κογιάμα Ρίε

Γεννήθηκε το 1991 στη Στουτγάρδη. Σε ηλικία 25 ετών είχε ήδη διακριθεί σε σημαντικούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας, μεταξύ άλλων, το δεύτερο βραβείο και το ειδικό βραβείο ερμηνείας σύνθεσης κατά παραγγελία στον 62ο Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό ARD στο Μόναχο (κατηγορία φαγκότου), το βραβείο DAAD (Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών), και υποτροφίες από τo Ίδρυμα Γιέργκεν Πόντο, το Ίδρυμα Rohm Music (Ιαπωνία) και από το Γερμανικό Ίδρυμα Musikleben (2012).

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με πολλές φημισμένες ορχήστρες: Ορχήστρα Μπετόβεν της Βόννης, Κρατική Ορχήστρα του Βρανδεμβούργου, Φιλαρμονική Ορχήστρα της Γερμανικής Ραδιοφωνίας του Σάαρμπρυκεν, Φιλαρμονική Ορχήστρα της Χαϊδελβέργης, Ορχήστρα Δωματίου και Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας του Μονάχου, Ορχήστρα Δωματίου της Στουτγάρδης, Ορχήστρα Δωματίου της Νοτιοδυτικής Γερμανίας του Πφόρτσχαϊμ, Ορχήστρα Δωματίου της Κορέας, Νέα Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ιαπωνίας, Συμφωνική Ορχήστρα της Οσάκας, Φιλαρμονική Δωματίου της Πολωνίας, Ορχήστρα Δωματίου του Στετίνου κ.ά.

Από το 2004 εμφανίζεται ως αντικαταστάτρια φαγκοτίστα στην Ορχήστρα Δωματίου της Στουτγάρδης υπό τον Ντέννις Ράσσελ Ντέιβις και τον Μίχαελ Χόφστετερ, από το 2008 είναι μέλος της Ορχήστρας Δωματίου του Πφόρτσχαϊμ υπό τον Σεμπάστιαν Τεβίνκελ, από το 2010, της Bach Collegium της Στουτγάρδης υπό τον Χέλμουτ Ρίλλινγκ, και από το 2015, της Ορχήστρας Δωματίου της Ιρλανδίας υπό τον Γιόργκ Βίντμαν. Από το 2015 είναι κορυφαία φαγκοτίστα στη Γερμανική Φιλαρμονική Δωματίου της Βρέμης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας